Νέα της GR.I.D. :

2020 virtualMEDICA 468x60 72 

 

Μετατρέποντας προκλήσεις σε ευκαιρίες

Λάβετε μέρος!

Διοργανώνουμε φέτος τις παράλληλες εμπορικές εκθέσεις virtual.MEDICA και virtual.COMPAMED. Με το τρίπτυχο μέλλον – ψηφιακά – μαζί, σας προσφέρουμε μια παγκόσμια πλατφόρμα παρά τις νέες συνθήκες που επικρατούν. Βιώστε το αποκορύφωμα του τομέα της ιατρικής τεχνολογίας στην εικονική του μορφή, η οποία είναι προσβάσιμη από οποιονδήποτε, οπουδήποτε και αν βρίσκεται! Με αυτόν τον τρόπο συνεχίζετε να ανακαλύπτετε καινοτομίες, να καλλιεργείτε επαφές και να μένετε ενημερωμένοι μέσω της μεταφοράς της γνώσης.

Οι εμπορικές εκθέσεις virtual.MEDICA και virtual.COMPAMED μετατρέπουν τις προκλήσεις σε ευκαιρίες - ελάτε μαζί μας και αδράξτε τις δικές σας ευκαιρίες!

  • Ζήστε τις εμπορικές εκθέσεις ψηφιακά

Η virtual.MEDICA και η virtual.COMPAMED σας προσφέρουν μια γκάμα υπηρεσιών που διατίθεται ψηφιακά από όπου και αν βρίσκεστε. Μπορείτε να επισκεφθείτε όλους τους συμμετέχοντες εκθέτες στους διαδικτυακούς εκθεσιακούς χώρους τους και να ανακαλύψετε τα πιο πρόσφατα προϊόντα και τις καινοτομίες τους.

  • Αναπτύξτε τις εμπορικές σας επαφές στο διαδίκτυο

Λάβετε μέρος σε διαδικτυακές συναντήσεις με επιλεγμένους εκθέτες και χρησιμοποιήστε το εργαλείο “matchmaking” για να κάνετε στοχευμένες επαφές προγραμματίζοντας ραντεβού και συναντήσεις πριν από την εμπορική έκθεση. Ο έξυπνος αλγόριθμος κάνει εξατομικευμένες προτάσεις βάσει τα ατομικά σας ενδιαφέροντα.

  • Βιώστε συναρπαστικές διαλέξεις

Η virtual.MEDICA και η virtual.COMPAMED θα περιλαμβάνουν επίσης συναρπαστικές διαλέξεις, ομάδες συζήτησης, ζωντανές εκδηλώσεις και πολλά άλλα από το φόρουμ και τον χώρο των συνεδρίων. Διαμορφώνουμε ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα για εσάς που αποτελείται από ζωντανή και προ-ηχογραφημένη συνεισφορά με τις καλύτερες στιγμές.

Αυτά θα είναι διαθέσιμα για ολόκληρη την περίοδο των τεσσάρων ημερών σε δύο ροές βίντεο:

-       μια ροή αγγλικής γλώσσας καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ. (CET)

-       μια ροή γερμανικής γλώσσας από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. (CET)

Όλες οι συνεισφορές θα καταγραφούν και θα είναι διαθέσιμες ακόμη και μετά τις virtual.MEDICA και virtual.COMPAMED στο www.MEDICA.de και στο www.COMPAMED.de αντίστοιχα.

Πώς να λάβετε μέρος στο virtual.MEDICA και στη virtual.COMPAMED ως επισκέπτες

Απαιτείται δωρεάν εγγραφή για ορισμένες σελίδες (Exhibition Space/ExhibitorVideo Arena, Conference Area video streams, matchmaking). Προηγείται των σελίδων αίτημα σύνδεσης. Οι χρήστες που έχουν ήδη εγγραφεί στην διαδικτυακή πύλη της MEDICA ή της COMPAMED μπορούν να συνδεθούν χρησιμοποιώντας τους κωδικούς πρόσβασης τους. Οι χρήστες που δεν είναι ακόμη εγγεγραμμένοι πρέπει να εγγραφούν.

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.