Νέα της GR.I.D. :

Οι εμπορικές εκθέσεις virtual.MEDICA + virtual.COMPAMED κέρδισαν το κοινό με τον υψηλό βαθμό διεθνούς συντονισμού

Παρείχαν σημαντικά ερεθίσματα για την οικονομία της  υγειονομικής  περίθαλψης και υπάρχει έντονη προσδοκία για την επόμενη διεξαγωγή τους στο Ντίσελντορφ το 2021

 

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι  εμπορικές εκθέσεις MEDICA και COMPAMED πραγματοποιήθηκαν τον Νοεμβρίου εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, κατάφεραν ωστόσο να κερδίσουν το κοινό τους λόγω του υψηλού βαθμού απήχησης  που είχαν και σε αυτήν τη μορφή.

virtual.MEDICA και virtual.COMPAMED

 

Συνολικά συμμετείχαν 1.531 εκθέτες, προερχόμενοι από 63 έθνη.

Πάνω από 100 διαδικτυακές συνεδρίες φιλοξένησαν 300 συμμετέχοντες στο απόγειό τους και πάνω από 45.000 επαγγελματίες επισκέπτες (μοναδικοί χρήστες) από 169 έθνη χρησιμοποίησαν τις εικονικές προσφορές και δημιούργησαν 405.000 εμφανίσεις σελίδας.


Οι διεθνείς διαδικτυακοί επισκέπτες στην εκδήλωση αποτέλεσαν το 78% των συμμετεχόντων.

Από την Ελλάδα συμμετείχε ο ENTERPRISE GREECE S.A., υποστηρίζοντας τις εταιρίες ABALASE LTD, MEDIPAC S.A. και PERSONAL CARE S.A. όπως και οι εταιρίες FILIPPOS KOULOURIS SINGLE MEMBER LTD. CO, και THRACE GROUP.

 

Οι επόμενες εμπορικές εκθέσεις MEDICA και COMPAMED θα διεξαχθούνε ως «υβριδικές» εκθέσεις. Πέρα από την online τους μορφή, οι 2 εκθέσεις θα φιλοξενηθούνε ξανά και με τη κλασική τους έκδοση στην πόλη του Duesseldorf από 15 έως 18 Νοεμβρίου 2021.

Ήδη οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες έχουνε την δυνατότητα να δηλώσουνε συμμετοχή!

 

 

 

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.