Νέα της GR.I.D. :

EuroCIS 2022: Το Αύριο είναι το Νέο Σήμερα!

Η πιο σημαντική εμπορική έκθεση της Ευρώπης για την τεχνολογία λιανικής πώλησης Θα διεξαχθεί στο Duesseldorf από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2022

Η EuroCIS είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση για την τεχνολογία λιανικής, που θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2022 στα περίπτερα 9 και 10 του Εκθεσιακού Κέντρου του Duesseldorf και αποτελεί το διεθνές φόρουμ επικοινωνίας για καινοτομίες και θέματα τάσης, ειδικά για την τεχνολογία στο λιανικό εμπόριο. Για το 2022 τα πέντε καυτά θέματα είναι:

 

1. Customer Centricity

2. Analytics

3. Payment

4. Connected Retail

5. Seamless Store

Εμπορικοί επισκέπτες από το λιανικό και το χονδρικό εμπόριο, από τα καταναλωτικά αγαθά, τις βιομηχανίες πληροφορικής και ασφάλειας, τη διαδικτυακή λιανική, τη φιλοξενία συστημάτων και εμπειρίας καθώς και τις χρηματοοικονομικές και τραπεζικές υπηρεσίες θα συναντήσουν διεθνείς προμηθευτές άκρως εξειδικευμένων εξελίξεων και λύσεων στη EuroCIS, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων τομέων: Omnichannel Management, Business Analytics/Big Data, Payment Systems, IoT (Internet-of-Things), E-Commerce-/E-Business Solutions, ERP/Supply Chain Management, Mobile Solutions & Technologies, Checkout Management, Digital Marketing/Digital Signage Robotics, Workforce Management and Weighing Technologies. Έχουν ήδη εγγραφεί πολλοί γνωστοί παράγοντες του κλάδου. Η βάση δεδομένων των εκθετών είναι διαθέσιμη στην διαδικτυακή πύλη  www.eurocis-tradefair.com.

 

Η εμπορική έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά από την Τρίτη 31 Μαΐου έως την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022, από τις 10.00 π.μ. έως τις 6.00 μ.μ. Τα εισιτήρια διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά. Τα ημερήσια εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ ενώ το πλήρες εισιτήριο της εκδήλωσης κοστίζει 45 ευρώ.Διαβάστε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου στα αγγλικά εδώ.

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.