Νέα της GR.I.D. :

Το CARAVAN SALON 2022 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετικά αποτελέσματα

Με πολυάριθμα νέα προϊόντα και καινοτομίες, πολύ καλό αριθμό επισκεπτών και εξαιρετική ατμόσφαιρα, το CARAVAN SALON DUESSELDORF 2022 επιβεβαίωσε με εντυπωσιακό τρόπο ότι τα τροχόσπιτα ως μορφή διακοπών έχουν μεγάλη απήχηση. Κατά τη διάρκεια των δέκα ημερών της έκθεσης περισσότεροι από 235.000 φίλοι του caravanning από 72 χώρες ενημερώθηκαν για τα προϊόντα 736 εκθετών από 34 χώρες σε 16 εκθεσιακά περίπτερα.

 

Η Messe Duesseldorf και ο σύνδεσμος CIVD (Caravaning Industrie Verband e.V.) είναι ενθουσιασμένοι με τα σπουδαία αποτελέσματα. «Παρά τις δυσκολίες που επικρατούν στην παγκόσμια οικονομία καταφέραμε να προσεγγίσουμε επισκέπτες με εξαιρετικά υψηλό ενδιαφέρον για αυτή τη μορφή διακοπών και με συγκεκριμένες προθέσεις για αγορές. Πολύ εντυπωσιακή ήταν η εξαιρετική ατμόσφαιρα καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης, το πάθος για την μηχανοκίνητη αναψυχή ήταν αισθητό ανά πάσα στιγμή. Μόνο το CARAVAN SALON αντικατοπτρίζει ολόκληρο τον κόσμο του τροχόσπιτου με τη μεγάλη ποικιλία του», συνόψισε ο Erhard Wienkamp, διευθύνων σύμβουλος της Messe Duesseldorf.

 

 

Από την Ελλάδα και την Κύπρο έλαβαν μέρος ως εκθέτες αλφαβητικά οι: Cyprus, Deputy Ministry of Tourism, Great Trade Exhibitions and Exports Consulting P.C., Region of Crete, REGION OF EPIRUS, REGION OF THESSALY, Regional Unit of Pieria.

 

Διαβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου στα αγγλικά εδώ.

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.