Νέα της GR.I.D. :

Παρουσίαση της boot 2024: Η συμμετοχή της Ελλάδας είναι σημαντική για την boot Duesseldorf!

Η παρουσίαση της boot Duesseldorf 2024 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Απριλίου στον Φλοίσβο, από τον διευθυντή της έκθεσης Πέτρο Μιχελιδάκη και τον συνεργάτη του Senior Project Manager, Arne von Heimendahl, οι οποίοι ταξίδεψαν από το Duesseldorf στην Ελλάδα ειδικά για αυτόν τον λόγο.

Όπως ανέφεραν στην παρουσίαση τους, από το 2012 η Ελλάδα έχει γίνει σημαντική χώρα – εταίρος για την boot Duesseldorf.

Η εικόνα και η παρουσία της Ελλάδας στην boot έχουν αναπτυχθεί. Δεν αποτελεί πλέον μόνο θαυμάσιο τουριστικό προορισμό για τα θαλάσσια σπορ και τη ναύλωση σκαφών με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και μοναδικές δυνατότητες για την ιστιοπλοΐα. Έχει γίνει και αποδεκτή ως χώρα κατασκευής σκαφών, χάρη σε Ελληνικά ναυπηγεία, τα οποία εδώ και χρόνια δίνουν το παρών τους στην boot ως εκθέτες, προωθοντας την εξαγωγή των σκαφών τους σε πολλές χώρες του κόσμου.

Μεταξύ άλλων ο κος Μιχελιδάκης και ο κος von Heimendahl υπογράμμισαν ότι είναι σημαντικό για την Ελλάδα να παραμείνει στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων για το μέλλον η ανάπτυξη των νέων και η ανάπλαση των παλαιότερων μαρινών. Επιπλέoν έγινε αναφορά στον κλάδο της κατάδυσης, τονίζοντας πως η boot Duesseldorf παρέχει υποστήριξη στον κλάδο γενικότερα.

Ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσίαση δόθηκε στο Destination Seaside, hall 13. Εδώ καλούνται και οι περιφέρειες να παρουσιάσουν τις περιοχές τους και να προβάλουν τα τουριστικά προϊόντα τους, όπως γαστρονομικά, πολιτιστικά, αθλητικά και άλλα, για να επιτύχουν συνδυασμό υπηρεσιών και περεταίρω ανάπτυξη στον τόπο τους.

 

Στην παρουσίαση έγινε επίσης αναλυτική αναφορά στη διαμόρφωση και διάταξη των περιπτέρων της έκθεσης boot Duesseldorf και στο τι θα μπορούν να δουν οι επισκέπτες σε αυτά το 2024.

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.