Νέα της GR.I.D. :

A + A 2017: Έντονη ζήτηση για εκθεσιακό χώρο - 1.900 εκθέτες από όλο τον κόσμο έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Η εμπορική έκθεση για την επαγγελματική υγεία και ασφάλεια  A + A 2017 μπορεί ήδη σεαυτό το στάδιο να επιβεβαιώσει ότι θα προσφέρει το πλήρες φάσμα από τις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις στην ασφάλεια, την προαγωγή της υγείας στο χώρο εργασίας  και τη διαχείριση της ασφάλειας στην εργασία. Η κορυφαία εμπορική έκθεση Α + Α  θα διεξαχθεί στο Ντίσελντορφ από 17 έως 20 Οκτωβρίου και θα φιλοξενήσει 1.900 εκθέτες. Υπήρξε έντονη ζήτηση για εκθεσιακό χώρο και τα περίπτερα 3 έως 11 θα είναι πλήρως κρατημένα. Εταιρείες από όλες τις ηπείρους συμμετέχουνκαι ανυπομονούν να παρουσιάσουν  τα καινοτόμα προϊόντα τους σχετικά με την:

• Ασφάλεια στην Εργασία

• Υγεία στην Εργασία

• Διαχείριση της Ασφάλειας στην Εργασία

Παράλληλα με την εμπορική έκθεση A + Α θα διεξαχθεί το 35ο Διεθνές Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια το οποίο θα παρέχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση σχετικά με επίκαιρα θέματα και προκλήσεις στον κλάδο.

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας  για την A + Α online μέσω του link:  A + Α Ticketshop(έναρξη πωλήσεων το καλοκαίρι 2017) 

 

 

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.