Νέα της GR.I.D. :

Η Messe Duesseldorf και η fairtrade συνεργάζονται για την plast & printpack alger

 

Η Αλγερία επενδύει $260 δισεκατομμύρια για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και την μελλοντική εκβιομηχάνιση έως το 2019.

Η Messe Duesseldorf εισέρχεται ως ισότιμος εταίρος σε συνεργασία στην plast & printpack alger στην Αλγερία, η οποία οργανώνεται από την γερμανική εταιρία διοργάνωσης εκθέσεων κάθε δυο χρόνια από το 2008. Μια ανάλογη συμφωνία επιτεύχθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου 2016 μεταξύ του Διευθύνοντα Συμβούλου της Messe Duesseldorf, WernerM. Dornscheidt και του MartinMärz, ιδρυτή και διευθύνοντα εταίρου της fairtrade. Ο σκοπός της συνεργασίας είναι η περεταίρω εξέλιξη της έκθεσης και η από κοινού αναγνώριση ευκαιριών για ανάπτυξη.

 plast & printpackalger: Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία συνάντησης του κλάδου στην Αφρική

«Η Αλγερία είναι μια από τις τέσσερις πιο ισχυρές οικονομίες στην Αφρική, μαζί με την Νότια Αφρική, την Νιγηρία και την Αίγυπτο», τονίζει ο Dornscheidt. «Σε ότι αφορά τις τεχνολογικές εισαγωγές στους τομείς των πλαστικών, των εκτυπώσεων και της συσκευασίας, η χώρα αυτή των 41 εκατομμυρίων βρίσκεται μάλιστα μεταξύ των τριών πρώτων. Για το λόγο αυτό η Αλγερία και η plast & printpack algerταιριάζουν απόλυτα με το χαρτοφυλάκιο  της Messe Duesseldorf, γύρω από την Κ, την drupaκαι την interpack. Είναι ένα σημαντικό βήμα για την επέκταση των δραστηριοτήτων μας σε αυτή τη περιφέρεια. Η plast & printpack alger μεγαλώνει σταθερά τα τελευταία χρόνια και αποτελεί σήμερα με 4.360 εμπορικούς επισκέπτες (+ 41%) και 166 εκθέτες από 22 χώρες, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της τελευταίας έκθεσης, ένα από τα πιο σημαντικά σημεία συνάντησης του κλάδου αυτής της βιομηχανίας στην Αφρική.»

Έχοντας 15 χρόνια εμπειρίας στην Αλγερία, η fairtrade έχει αποκτήσει μεγάλη γνώση της αγοράς. Σε συνδυασμό με την εξέχουσα εμπειρία της MesseDuesseldorfστις εκθέσεις των πλαστικών, των εκτυπώσεων και των συσκευασιών δημιουργούνται ενδιαφέρουσες συνέργιες με σκοπό την περαιτέρω επιτυχημένη ανάπτυξη της plast & printpackalger. «Ανυπομονούμε για την συνεργασία με την MesseDuesseldorf» λέει ο Maerz.

Η επόμενη plast & printpack algerθα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2018 και θα διοργανωθεί από κοινού από την fairtrade και την Messe Duesseldorf. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα link http://www.plastalger.com/plastalger_e.html      και http://www.printpackalger.com/printpack_e.html

 

 

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.