Νέα της GR.I.D. :

Η ProWein επιβεβαιώνει την κορυφαία κατάταξη της Το 2018 με νέα κορυφαία αποτελέσματα και απογείωση στρατηγικών σημείων

Από Από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου, οι διεθνείς βιομηχανίες οίνου και οινοπνευματωδών ποτών συναντήθηκαν στην no1 εμπορική έκθεση στο Duesseldorf, την ProWein. Περισσότεροι από 6.870 εκθέτες από 64 χώρες (2017: 6.615 εκθέτες από 62 χώρες) παρείχαν μια μοναδική γενική επισκόπηση των σημερινών οίνων και οινοπνευματωδών ποτών. (Δείτε τους εκθέτες από Ελλάδα και Κύπρο στο link: https://www.prowein.com/vis/v1/en/search?oid=32214&lang=2&_query=&f_type=profile&f_country=CY&f_country=GR)

60.000 επαγγελματίες επισκέπτες (2017: 58.500) χρησιμοποίησαν αυτήν την πλατφόρμα για να πραγματοποιήσουν παραγγελίες και να συγκεντρώσουν πληροφορίες. Με αυτά τα στοιχεία, η ProWein 2018 πέτυχε νέες, κορυφαίες βαθμολογίες. «Όποιος έχει κάνει το πάθος του για τα κρασιά και τα οινοπνευματώδη ποτά επάγγελμά, απλά δεν μπορεί να χάσει την ProWein στο Duesseldorf» σχολιάζει ο Hans Werner Reinhard, Διευθύνων Σύμβουλος στη Messe Duesseldorf, συνοψίζοντας το φαινόμενο ProWein.

Η ProWein έπεισε ιδιαίτερα το κοινό με την υψηλή διεθνή συμμετοχή και ποιότητα. Ένας στους δύο επισκέπτες ήρθε από το εξωτερικό φέτος - ταξιδεύοντας από 133 χώρες συνολικά στο Duesseldorf. Πάνω από το 70% των επισκεπτών προήλθε από την ανώτερη ή την μεσαία διοίκηση. Σε όλους τους η ProWein είναι απαραίτητη. Για περίπου το 85% των επισκεπτών η ProWein αποτελεί πλατφόρμα παραγγελιών, το 90% εκτιμά την έντονη δικτύωση και για το 95% η ProWein αποτελεί βασική πηγή πληροφοριών. Ένας στους δύο επισκέπτες επιβεβαίωσε ότι βρήκε νέους προμηθευτές. Τα δύο τρίτα επέστρεψαν με χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις τάσεις και τις καινοτομίες και σχεδόν 95% δήλωσαν ότι είχαν επιτύχει πλήρως τους στόχους τους στην εμπορική έκθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ποτά Craft έκαναν φέτος το ντεμπούτο τους στην ProWein υπό τον τίτλο “same but different. Τα ποτά Craft είναι πλήρως συμβατά με την τρέχουσα τάση στον τομέα των τροφίμων και ποτών και η ProWein προσφέρει μια ιδανική πλατφόρμα για αυτά. Σε μια μοντέρνα ατμόσφαιρα, 76 εκθέτες από 15 χώρες παρουσίασαν διαλεκτές μπύρες, ιδιαίτερα οινοπνευματώδη ποτά και μηλίτες στη δική τους αίθουσα στο περίπτερο 7.0. «Η νέα μας προσφορά καλωσορίστηκε και αυτό δείχνει ότι βρισκόμαστε στον παλμό της βιομηχανίας και έχουμε κατορθώσει να τοποθετήσουμε το θέμα στο σωστό σημείο. Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και προσβλέπουμε στην περαιτέρω επέκταση της ιδέας», λέει ο Marius Berlemann, Global Head Wine & Spirits και Διευθυντής της ProWein.

Η γκάμα που παρουσιάστηκε στον τομέα των βιολογικών ήταν επίσης ευρεία και προσέλκυσε μεγάλη προσοχή. Εδώ οι εμπορικοί επισκέπτες μπόρεσαν να συναντηθούν με όλους τους σχετικούς οργανισμούς βιολογικών καλλιεργειών από τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ελλάδα, καθώς και με πολλούς μεμονωμένους εκθέτες από όλο τον κόσμο - περίπου 300 παραγωγούς συνολικά. Περισσότερες λεπτομέρειες δόθηκαν από το ειδικό σόου Organic World.

Αμέσως μετά την ProWein στο Duesseldorf, η ProWine Asia 2018 θα διεξαχθεί στη Σιγκαπούρη από τις 24 έως τις 27 Απριλίου. Η ProWine China 2018 στη Σαγκάη θα ακολουθήσει από τις 13 έως τις 15 Νοεμβρίου. Η επόμενη ProWein στο Duesseldorf θα λάβει χώρα από τις 17 έως τις 19 Μαρτίου 2019.

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.