Νέα της GR.I.D. :

glasstec, 23 – 26 Οκτωβρίου 2018 στο Duesseldorf Διεθνής Έκθεση Γυαλιού - Παραγωγή, Επεξεργασία και Προϊόντα

Από τις 23 έως τις 26 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Messe Duesseldorf η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο για το γυαλί, η glasstec 2018. Στη glasstec του 2018 θα δοθεί έμφαση στο διαδραστικό γυαλί όσον αφορά τον τομέα του επίπεδου γυαλιού ενώ στον τομέα των γυάλινων δοχείων θα δοθεί έμφαση στην απόδοση ενέργειας και στις τεχνολογίες μείωσης των εκπομπών για την παραγωγή γυαλιού.

 Η τελευταία έκδοση της glasstec, που πραγματοποιήθηκε το 2016, συγκέντρωσε 40.105 επισκέπτες από 121 χώρες οι οποίοι ήρθαν να δουν τα τελευταία προϊόντα, τα μηχανήματα, τις εξελίξεις και οράματα των 1.237 εκθετών που έλαβαν μέρος από 52 χώρες. Την έκθεση καθιστά ιδιαίτερα ελκυστική για τους εκθέτες ο υψηλός αριθμός φορέων λήψης αποφάσεων μεταξύ των εμπορικών επισκεπτών. Εξ’ αυτών τα τρία τέταρτα είναι ανώτατα διοικητικά στελέχη και επισκέπτονται τη glasstec με συγκεκριμένες επενδυτικές προθέσεις ή προς αναζήτηση νέων προμηθευτών.

 

Για τους εμπορικούς επισκέπτες οι επαφές υψηλής ποιότητας, η επίδειξη καινοτομιών και οραματικών προοπτικών για τις μελλοντικές εξελίξεις και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες είναι τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα της glasstec.

 

Παράλληλα διοργανώνεται για πρώτη φορά στο περίπτερο 11, από ένα σύμπλεγμα πανεπιστημίων, το ειδικό σόου για την τεχνολογία του γυαλιού. Εδώ οι καινοτομίες συναγωνίζονται τις τεχνολογίες του μέλλοντος. Στο περίπτερο 10 τα συνέδρια που οργανώθηκαν υπό την αιγίδα της glasstec conference θα συνδέσουν τη θεωρία με την πρακτική.

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.