Νέα της GR.I.D. :

REHACARE 2018: Πηγή έμπνευσης για την ανεξάρτητη διαβίωση

Οι καινοτομίες που επικεντρώνονται στην αποκατάσταση και την φροντίδα εξασφάλισαν γεμάτες αίθουσες στη REHACARE 2018, η οποία έλαβε χώρα στο Duesseldorf και ολοκληρώθηκε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου μετά από τέσσερις επιτυχημένες ημέρες. 50.600 χρήστες υπηρεσιών, οι φροντιστές και οι συγγενείς τους, καθώς και διεθνείς εμπειρογνώμονες του κλάδου, έλαβαν νέες πληροφορίες από 967 εκθέτες από 42 χώρες, σχετικά με τα βοηθήματα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τους ηλικιωμένους, έτσι ώστε να ζήσουν μια ζωή όσο το δυνατόν πιο ανεξάρτητη. Για το λόγο αυτό η εμπορική έκθεση είχε κορυφαία αποτελέσματα και από την άποψη της επισκεψιμότητας. Από την Ελλάδα έλαβε μέρος ως εκθέτης η εταιρία TOBEA.

«Η διασφάλιση ότι τα άτομα με ειδικές ανάγκες και οι ηλικιωμένοι θα είναι ενεργοί και ανεξάρτητοι ώστε να μπορούν να διαχειριστούν τις καθημερινές τους συνήθειες είναι ένα από τα πιο σημαντικά θέματα της εποχής μας. Ο τρόπος με τον οποίο ο δημογραφικός πληθυσμός έχει αναπτυχθεί και τα συνακόλουθα προβλήματα που συνεπάγονται για τη φροντίδα, οδηγούν την αγορά στη δημιουργία και προσφορά παροχών όλο και περισσότερο υψηλής απόδοσης για σχεδόν κάθε ανάγκη. Η ψηφιοποίηση, η οποία υποστηρίζει την ανάπτυξη προσβάσιμων προϊόντων, καθιστά δυνατή την ενσωμάτωσή τους σε ευρύτερη κλίμακα και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό », σχολίασε ο Horst Giesen, Global Portfolio Director for Health and Medical Technologies στη Messe Duesseldorf, σχετικά με τα θετικά αποτελέσματα της REHACARE 2018 .

 

Οι εκθέτες παρουσίασαν μια πλήρη γκάμα καινοτομιών και προηγμένων εξελίξεων στη REHACARE 2018. Πολλές από αυτές ήταν πολύ εξατομικευμένες λύσεις από τις νεοσύστατες επιχειρήσεις. Οι εκθέτες έδωσαν κορυφαίες βαθμολογίες στη REHACARE 2018. Μια αντιπροσωπευτική δημοσκόπηση έδειξε ότι πάνω από το 90% των εκθετών ήταν ικανοποιημένοι από την έκβαση της έκθεσης και το 83% δήλωσε ότι η έκθεση έχει ήδη αποδειχθεί επιχειρηματική επιτυχία. Η έρευνα δείχνει επίσης ότι το 88% αναμένει καλή συνέχεια των εμπορικών επαφών μετά την έκθεση.

 

Ένας στους τρεις επισκέπτες ήθελε να ενημερωθεί για τα νοσηλευτικά βοηθήματα, την ορθοπεδική τεχνολογία και τα τεχνικά βοηθήματα επικοινωνίας και πληροφόρησης. Περίπου το 25% των επισκεπτών εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για τα περίπτερα στην επίδειξη αυτοκινήτων στη REHACARE. Περίπου 9.000 επαγγελματίες επισκέπτες από τους κλάδους της διανομής, της εισαγωγής και της αγοράς προϊόντων ταξίδεψαν στη REHACARE από περισσότερες από 80 χώρες και ήταν ιδιαίτερα σημαντικοί για τον κλάδο παροχής ιατρικής βοήθειας με γνώμονα τις εξαγωγές. Συνολικά, η REHACARE 2018 αποδείχθηκε επιτυχημένη και για τους επισκέπτες της: Το 94% δήλωσε ικανοποιημένο με την έκθεση και από αυτά που είχε να προσφέρει.

 

Η επόμενη REHACARE θα πραγματοποιηθεί στο Duesseldorf από τις 18 έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2019.

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.