Νέα της GR.I.D. :

Τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας προσελκύουν μεγάλο ενδιαφέρον σε όλο και περισσότερες βιομηχανίες. Οι λόγοι: Η τεχνολογική ωριμότητα και ένα πλήθος εμπορεύσιμων προϊόντων. Η εξέλιξη αυτή τεκμηριώνεται επίσης από τις εμπορικές συνεργασίες καθώς και από τις θετικές αντιδράσεις των επισκεπτών στη φετινή ENERGY STORAGE EUROPE η οποία έλαβε χώρα από 12-14 Μαρτίου 2019. Περισσότερο από το 90% των επισκεπτών και εκθετών επιβεβαίωσαν την ικανοποίησή τους για την εμπορική έκθεση. Από την Ελλάδα συμμετείχε ως εκθέτης η εταιρεία LEOCH EUROPE S.A.

Για την 8η έκδοσή της, η διεθνής εμπορική έκθεση ENERGY STORAGE EUROPE και τα συνέδρια που διοργανώθηκαν είχαν, μεταξύ άλλων, δημιουργήσει συνεργασίες με κορυφαίες διεθνείς βιομηχανικές εκθέσεις, όπως η boot Düsseldorf, η ProWein, το τεχνολογικό εκθεσιακό κουαρτέτο GMTN και την εμπορική έκθεση για τις επενδυτικές ανάγκες του εμπορίου EuroShop.

Η Γερμανική Ένωση Αποθήκευσης Ενέργειας (BVES) παρουσίασε τα τελευταία στοιχεία της αγοράς στην εμπορική έκθεση και επιβεβαίωσε τις θετικές εξελίξεις καθώς και την αυξανόμενη σημασία της βιομηχανίας για την αποθήκευσης ενέργειας. Τα έσοδα από πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 9% και ανέρχονται στα πέντε δισεκατομμύρια ευρώ. Ο κλάδος ανέφερε επίσης αύξηση κατά 9% του αριθμού των εργαζομένων σε 12,100. Δουλεύουν κυρίως στα τμήματα μεγάλων & βιομηχανικών μπαταριών (33%), αποθήκευσης θερμότητας (33%) και οικιακής αποθήκευσης (21%).

Η ENERGY STORAGE EUROPE επιδιώκει σταθερά την εστίασή της στο B2B για τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας και οι εμπορικοί επισκέπτες έφτασαν στο 99%. Περίπου το 40% των επισκεπτών ήρθε από το εξωτερικό. Το φάσμα των παρουσιαζόμενων λύσεων για τη τεχνολογία και τις εφαρμογές αυξήθηκε πάλι φέτος. Τα συνέδρια συμπληρώθηκαν με δωρεάν ειδικές παρουσιάσεις που αφορούσαν τις εξειδικευμένες ανάγκες των χρηστών.

Ο Hans Werner Reinhard, Διευθύνων Σύμβουλος της Messe Duesseldorf σχολίασε « Ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες εμπορικών εκθέσεων παγκοσμίως για το B2B, εστιάζουμε την προσοχή μας στην αποθήκευση ενέργειας για τους εκθέτες και τους επισκέπτες, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τους εταίρους και τους πελάτες μας να μειώσουν το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας και τις εκπομπές τους και τη βελτίωση της ποιότητας της ηλεκτρικής ενέργειας. Για τους πάροχους αποθήκευσης ενέργειας και ειδικά για τους εκθέτες της ENERGY STORAGE EUROPE, το αυξημένο ενδιαφέρον των χρηστών - εντελώς σύμφωνο με τον επιχειρηματικό προσανατολισμό της εμπορικής έκθεσης - σημαίνει περισσότερη προσοχή για τις λύσεις και τα προϊόντα τους.»

Η επόμενη ENERGY STORAGE EUROPE 2020 θα πραγματοποιηθεί στο Duesseldorf από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου.

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.