Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η BEAUTY DUESSELDORF 2019 πραγματοποιεί νέο ρεκόρ:Περίπου 58.000 Εμπορικοί Επισκέπτες παρακολούθησαν την Νο. 1 Εμπορική Έκθεση της Βιομηχανίας.

Η BEAUTY DUESSELDORF 2019 ολοκληρώθηκε με τα καλύτερα αποτελέσματα προσέλευσης στη μέχρι τώρα πορεία της, υπογραμμίζοντας έτσι εντυπωσιακά τη θέση της ως ηγετική εμπορική έκθεση σε αυτόν τον κλάδο. Σχολιάζοντας το γεγονός ο Michael Degen, Executive Director στη Messe Duesseldorf GmbH, αναφέρει: «Το κορυφαίο σημείο συνάντησης για τη βιομηχανία καλλυντικών, νυχιών, ποδιών, wellness & Spa ξεπέρασε τις προσδοκίες μας με εξαιρετικά ικανοποιημένους εκθέτες και περίπου 58.000 επισκέπτες από 76 χώρες (2018: 55.000). Η BEAUTY DUESSELDORF αποτελεί το κεντρικό φόρουμ για τους προμηθευτές καλλυντικών υπηρεσιών που παρέχουν στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη εικόνα για το σύνολο των νέων σειρών προϊόντων, τις προτάσεις για τη φροντίδα, τα επιστημονικά ευρήματα και τις τάσεις που επικρατούν».

Στις τρεις ημέρες που διήρκησε η εμπορική έκθεση παρουσιάστηκαν συνολικά 1.500 εκθέτες και μάρκες σε πέντε περίπτερα στο εκθεσιακό κέντρο του Duesseldorf. Από την Ελλάδα έλαβαν μέρος ως εκθέτες αλφαβητικά οι εταιρίες ABALASE LTD και OIKO Pharma OE. Παράλληλα με τις καινοτομίες, τους νεοτερισμούς και τις παρουσιάσεις στα περίπτερα ήταν επίσης σημαντικό το ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας πρόγραμμα εμπειρογνωμοσύνης και συνεχούς εκπαίδευσης, με το ισορροπημένο μείγμα εργαστηρίων και επιστημονικών διαλέξεων, το οποίο το εμπορικό κοινό επικρότησε.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στα αγγλικά εδώ