Νέα της GR.I.D. :

REHACARE 2019 Duesseldorf: γεμάτη καινοτομίες και καλές ιδέες

Με καινοτομίες και γεμάτη καλές ιδέες: έτσι παρουσιάστηκε η έκθεση REHACARE 2019, η οποία έληξε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019, μετά από τέσσερις ημέρες στο εκθεσιακό κέντρο του Duesseldorf. 38.600 επισκέπτες επισκέφτηκαν 751 εκθέτες από 43 χώρες για να μάθουν για τα βοηθήματα που διευκολύνουν τη ζωή των ατόμων με αναπηρίες, τις ανάγκες φροντίδας και τους ηλικιωμένους. Οι ομάδες αυτοβοήθειας, οι κοινωνικές ενώσεις και οι πολιτικοί εκπρόσωποι παρουσίασαν τα τρέχοντα προβλήματα αναπηρίας και υγείας προς συζήτηση.

 «Έτσι, η REHACARE συμβάλλει σημαντικά στη διασφάλιση της αυτοδιάθεσης και της καλύτερης ενσωμάτωσης στην καθημερινή ζωή, στον κόσμο της εργασίας και της φροντίδας», λέει ο Wolfram N. Diener, Διευθύνων Σύμβουλος της Messe Duesseldorf, σχετικά με τη σημασία της εμπορικής έκθεσης. «Όσον αφορά τη διεθνή κοινότητα, η REHACARE θέτει πάντα νέα πρότυπα. Περισσότερο από τα δύο τρίτα των συμμετεχόντων προέρχονταν από το εξωτερικό, ενώ ένας συναρπαστικός συνδυασμός από καθιερωμένες μεσαίες επιχειρήσεις, δραστήριους εφευρέτες και ιδρυτές εταιρειών έπεισε τους επισκέπτες με καινοτόμες λύσεις σχεδόν για κάθε τομέα της ζωής και για κάθε αναπηρία. Παρουσιάστηκαν προϊόντα που είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά καθώς και πρωτότυπα προϊόντα που πρόκειται να διατεθούν στην αγορά».

 

Οι επισκέπτες της REHACARE, που προέρχονταν από 80 χώρες, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πάλι για την κινητικότητα και την καθημερινή βοήθεια, τα βοηθήματα για τα άτομα με αισθητηριακές αναπηρίες καθώς και το έξυπνο λογισμικό υλικό επικοινωνίας.

 

Οι εκθέτες της REHACARE σχολίασαν θετικά την πορεία της έκθεσης, ήταν ενθουσιασμένοι με την ανοιχτή σκέψη και την περιέργεια των επισκεπτών. Απο την Ελλάδα είχε ισχυρή παρουσία ως εκθέτης η εταιρεία MOBIAK S.A.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στα αγγλικά εδώ.

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.