Νέα της GR.I.D. :

 Η boot Duesseldorf 2023 παρουσίασε εντυπωσιακά στοιχεία, καταγράφοντας σχεδόν 237.000 επισκέπτες από περισσότερες από 100 χώρες και περισσότερους από 1.500 εκθέτες από 68 χώρες, σε 220.000 τετραγωνικά μέτρα, σε 16 εκθεσιακά περίπτερα. Μετά απο το αναγκαστικό διάλειμμα των 3 ετών λόγω της πανδημίας, ολόκληρη η διεθνής βιομηχανία έδωσε το παρόν και πάλι στο Duesseldorf από τις 21 έως τις 29 Ιανουαρίου.

«Παρά τις δύσκολες γενικές συνθήκες του παρελθόντως λόγο της πανδημίας, η boot 2023 κατέγραψε ακόμα μια ιστορία επιτυχίας. Δεν θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε αυτό το αποτέλεσμα. Η boot έφτασε τελικά σε ήρεμα νερά και είναι και πάλι σταθερά αγκυροβολημένη στο λιμάνι του Duesseldorf. Η επιτυχημένη επιστροφή απέδειξε ότι οι εμπορικές εκθέσεις 'made in Düsseldorf' έχουν διεθνή απήχηση», αναφέρει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Messe Duesseldorf Wolfram Diener. Τόσο για τα μηχανοκίνητα σκάφη, τα πολυτελή σκάφη αναψυχής, τα ιστιοπλοϊκά σκάφη όσο και για τον καταδυτικό εξοπλισμό, τα trend sports και τους προορισμούς διακοπών, οι παγκόσμιοι παίκτες ήταν και πάλι «στη γραμμή εκκίνησης».

 

Στην αναζήτηση επιχειρηματικών εναλλακτικών λύσεων και αξιόπιστων συνεργασιών, ο διεθνής κλάδος της υγειονομικής περίθαλψης αποδεικνύεται ιδιαίτερα δραστήριος

 

Η MEDICA και η COMPAMED συνεχίζουν να αναπτύσσονται με εξαιρετικά ζωτικό τρόπο. Η κορυφαία ιατρική εμπορική έκθεση στον κόσμο και η διεθνής νούμερο 1 έκθεση για τον τομέα της προμήθειας της ιατρικής τεχνολογίας υπογράμμισαν και πάλι εντυπωσιακά τα θετικά αποτελέσματα του προηγούμενου έτους με ισχυρούς αριθμούς - παρά τις συνεχιζόμενες αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στον κόσμο. Τη σημαντική αύξηση των κρατήσεων εκ μέρους των εκθετών ακολούθησε η σημαντική αύξηση του αριθμού των εμπορικών επισκεπτών που παρακολούθησαν τις εμπορικές εκθέσεις.

 

Μοχλός καινοτομίας για την παγκόσμια βιομηχανία πλαστικών και καουτσούκ

Πληθώρα συγκεκριμένων λύσεων, μηχανημάτων και προϊόντων για τη μετάβαση προς την κυκλική οικονομία

 

Η βιομηχανία των πλαστικών και καουτσούκ είχε τη χαρά μετά από τρία χρόνια να μπορέσει να ανταλλάξει ιδέες σε παγκόσμιο επίπεδο και πάλι δια ζώσης, κατά τη διάρκεια της K 2022 στο Duesseldorf και να εξασφαλίσει εξαιρετική διάθεση μεταξύ των 3.037 εκθετών. Οι εταιρείες ανέφεραν εξαιρετικά καλές επαφές και έντονη προθυμία για επενδύσεις μεταξύ των εμπορικών επισκεπτών, αναφέροντας ελπιδοφόρες νέες πελατειακές σχέσεις και τη σύναψη πολυάριθμων, και εν μέρει αυθόρμητων, επιχειρηματικών συμφωνιών. Από την Ελλάδα και τη Κύπρο έλαβαν μέρος ως εκθέτες αλφαβητικά οι εταιρείες: AAS Advanced Automation Systems Ltd., B&T Composites, Bazigos SA, Bright Colors SA, Chrostiki S.A., Cypet Technologies LTD, D. Souris & Co. SA, Ionian Kalk SA, Microfill K. Zafranas S.A., Orenda Europe MON. IKE, Plastika Kritis S.A. Global Colors Group

Η glasstec υπογράμμισε σαφώς τη σημασία της για την παγκόσμια βιομηχανία γυαλιού με την επανεκκίνησή της ως εμπορική έκθεση, πλέον δια ζώσης, μετά το διάλειμμα που προκάλεσε η πανδημία. Στο "Διεθνές Έτος Γυαλιού", οι 936 εκθέτες από 47 χώρες απέδειξαν εντυπωσιακά σε 30.000 επισκέπτες από 119 χώρες τη λειτουργική αριστεία του κλάδου. Στο επίκεντρο βρέθηκαν θέματα των παγκόσμιων τάσεων όπως το Κλίμα, η Αποδοτικότητα των πόρων, η Αστικοποίηση, η Αξία και η Ευημερία, αλλά και τρέχουσες προκλήσεις όπως το υψηλό ενεργειακό κόστος, οι εμπλοκές στην αλυσίδα εφοδιασμού και η έλλειψη εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού. Η εμπορική έκθεση decarbXpo, η οποία πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα επί τρεις ημέρες, με τα προγράμματά της που περιστρέφονται γύρω από την απαλλαγή των βιομηχανιών από τον άνθρακα, θεωρήθηκε επίσης σημαντική προσθήκη σε αυτό το πλαίσιο.

Η REHACARE, η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για την αποκατάσταση και τη φροντίδα στον κόσμο, πραγματοποιήθηκε με πολλές εντυπωσιακές καινοτομίες και με πολυάριθμες δραστηριότητες στους εκθεσιακούς χώρους για τους νεοτερισμούς που έχουν να προσφέρουν οι αγορές της φροντίδας και της αποκατάστασης για την αυτοκαθοριζόμενη διαβίωση.

Με πολυάριθμα νέα προϊόντα και καινοτομίες, πολύ καλό αριθμό επισκεπτών και εξαιρετική ατμόσφαιρα, το CARAVAN SALON DUESSELDORF 2022 επιβεβαίωσε με εντυπωσιακό τρόπο ότι τα τροχόσπιτα ως μορφή διακοπών έχουν μεγάλη απήχηση. Κατά τη διάρκεια των δέκα ημερών της έκθεσης περισσότεροι από 235.000 φίλοι του caravanning από 72 χώρες ενημερώθηκαν για τα προϊόντα 736 εκθετών από 34 χώρες σε 16 εκθεσιακά περίπτερα.

wire and Tube 2022 - η βιωσιμότητα στο επίκεντρο των συζητήσεων στους εκθεσιακούς χώρους

Οι οικονομικά δύσκολες εποχές και οι γεωπολιτικές κρίσεις από τη μία πλευρά, και η λαχτάρα για προσωπικές συναντήσεις και συζητήσεις με ειδικούς από την άλλη. Με φόντο αυτό το παγκόσμιο κλίμα. οι κορυφαίες εμπορικές εκθέσεις του κόσμου για τις βιομηχανίες καλωδίων, συρμάτων και σωλήνων, wire και Tube, έκλεισαν τις πόρτες τους μετά από πέντε επιτυχημένες ημέρες έκθεσης στο Duesseldorf.

1.822 εκθέτες από περισσότερες από 50 χώρες ήρθαν στο Duesseldorf από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου 2022 για να παρουσιάσουν σε 93.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου τα σημαντικότερα τεχνολογικά στοιχεία των κλάδων τους. Από την Ελλάδα πήραν μέρος ως εκθέτες αλφαβητικά οι εταιρείες ABM HELLAS IKE, CORINTH PIPEWORKS S.A., KAMARIDIS GLOBALWIRE GROUP, PANMETAL AEBE CST SA, PRATTO S.A., TECHNOMAC S.A. και TILLOS S.A.

Η τάση για επενδύσεις στην τεχνολογία είναι υψηλή περισσότερο από ποτέ άλλοτε στο λιανικό εμπόριο

Θετικό κλίμα στους εκθεσιακούς χώρους - οι προσωπικές συναντήσεις βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο

 

Η EuroCIS 2022, η κορυφαία εμπορική έκθεση για την τεχνολογία λιανικής πώλησης, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (2 Ιουνίου 2022) στο Duesseldorf με πολύ καλά αποτελέσματα. Με το εύρος της υπογράμμισε εντυπωσιακά πώς τα δύο τελευταία πανδημικά χρόνια έχουν προκαλέσει ένα τεράστιο κύμα ψηφιοποίησης στο λιανικό εμπόριο. Πολλοί λιανοπωλητές έχουν επιταχύνει σημαντικά τις στρατηγικές τους για omni-channel και επενδύουν πλέον στην ψηφιοποίηση των καταστημάτων τους.

Σελίδα 1 από 3

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο. 

TAG CLOUD