Νέα της GR.I.D. :

« Μία εικονική έκθεση διαθέτει ακριβώς τη σωστή μορφή που χρειάζεται για την τρέχουσα κατάσταση. Το νέο ψηφιακό φόρουμ είναι μια εικονική πλατφόρμα, που παρέχει έναν αξιόπιστο πυλώνα και μια ευκαιρία να διατηρηθούν οι πολύτιμες επικοινωνίες εντός του κλάδου έως το 2024.»

Claus Bolza-Schünemann, drupa President, Chairman of the drupa Committee [03.12.2020]

virtual.drupa

Μετατρέπουμε τις προκλήσεις σε νέες ευκαιρίες.

Ελάτε μαζί μας και γίνετε εκθέτης.

Βρείτε τη δήλωση συμμετοχής εδω

 

Παρείχαν σημαντικά ερεθίσματα για την οικονομία της  υγειονομικής  περίθαλψης και υπάρχει έντονη προσδοκία για την επόμενη διεξαγωγή τους στο Ντίσελντορφ το 2021

 

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι  εμπορικές εκθέσεις MEDICA και COMPAMED πραγματοποιήθηκαν τον Νοεμβρίου εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, κατάφεραν ωστόσο να κερδίσουν το κοινό τους λόγω του υψηλού βαθμού απήχησης  που είχαν και σε αυτήν τη μορφή.

Ο διευθυντής της boot Πέτρος Μιχελιδάκης αναφέρει ότι: «η boot Duesseldorf δίνει το σήμα για την εκκίνηση των θαλάσσιων σπορ για τη σεζόν του 2021»

Η boot Duesseldorf αντιμετωπίζει υπεύθυνα την τρέχουσα «κανονικότητα». «Οι εκθέτες και η κοινότητα των θαλάσσιων σπορ μπορούν να βασίζονται σε ενα εξελιγμένο, ολοκληρωμένο concept υγιεινής και προστασίας από μολύνσεις, που αναπτύχθηκε σε στενή διαβούλευση με τις αρχές και σε συντονισμό με την κρατική κυβέρνηση της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί στην κατάσταση ανά πάσα στιγμή. Η boot Duesseldorf δίνει το σήμα εκκίνησης για μια επιτυχημένη σεζόν για τα θαλάσσια σπορ το 2021», λέει ο Πέτρος Μιχελιδάκης, διευθυντής της boot Duesseldorf. Η έκθεση θα είναι η κινητήρια δύναμη για την επερχόμενη σεζόν για τα θαλάσσια σπορ τον επόμενο Ιανουάριο. Θα δώσει στην ιστιοπλοΐα, στους οδηγούς μηχανοκίνητων σκαφών, τους δύτες και τους surfer τον σφυγμό για τη μελλοντική ανάπτυξη των σπορ τους.

2020 virtualMEDICA 468x60 72 

 

Μετατρέποντας προκλήσεις σε ευκαιρίες

Λάβετε μέρος!

Διοργανώνουμε φέτος τις παράλληλες εμπορικές εκθέσεις virtual.MEDICA και virtual.COMPAMED. Με το τρίπτυχο μέλλον – ψηφιακά – μαζί, σας προσφέρουμε μια παγκόσμια πλατφόρμα παρά τις νέες συνθήκες που επικρατούν. Βιώστε το αποκορύφωμα του τομέα της ιατρικής τεχνολογίας στην εικονική του μορφή, η οποία είναι προσβάσιμη από οποιονδήποτε, οπουδήποτε και αν βρίσκεται! Με αυτόν τον τρόπο συνεχίζετε να ανακαλύπτετε καινοτομίες, να καλλιεργείτε επαφές και να μένετε ενημερωμένοι μέσω της μεταφοράς της γνώσης.

 

Μετά από το υποχρεωτικό διάλειμμα αρκετών μηνών, η επανέναρξη των δραστηριοτήτων με τις δύο εμπορικές εκθέσεις αναψυχής CARAVAN SALON DUESSELDORF και TourNatur ήταν μια εξαιρετική επιτυχία. Οι δύο εκθέσεις ξεκίνησαν ταυτόχρονα στις 4 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο του Duesseldorf, όπου τα τρέχοντα μέτρα υγιεινής και προστασίας για τον κορωνοϊό εφαρμόστηκαν φυσικά τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους εκθέτες. Ενώ η CARAVAN SALON θα συνεχίσει έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2020, η παράλληλη έκθεση της TourNatur ολοκληρώθηκε και μπορεί ήδη να χαρεί με ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

 

Με το σλόγκαν “reboot your business” στοχεύει να ανατροφοδοτήσει το πάθος για τα θαλάσσια σπορ

Ο Wolfram Diener διαδέχεται τον Werner Dornscheidt

«Πολλά από τα δημοφιλή σημεία της κοινότητας θαλάσσιων σπορ στην Ευρώπη ξαναζωντανεύουν», αναφέρει με χαρά ο διευθυντής της boot Πέτρος Μιχελιδάκης. Είναι Ελληνικής καταγωγής και ένθερμος ναύτης - και σύντομα θα επισκεφτεί και πάλι τη χώρα του. Πριν από αυτό, ωστόσο, είχε επίσης τη δυνατότητα να απολαύσει τα θαλάσσια σπορ στα καλύτερά σημεία τους στο Duesseldorf, όπου έχει επιλέξει να ζει εδώ και πολλά χρόνια. «Αφού επιτράπηκαν και πάλι εδώ το σερφ, η ιστιοπλοΐα, οι καταδύσεις και το SUP, έχω επισκεφτεί αρκετούς προορισμούς στην περιοχή τις τελευταίες εβδομάδες και εντυπωσιάστηκα πραγματικά από την τεράστια αφοσίωση που επέδειξαν οι αθλητές καθώς έχουν επιστρέψει ξανά στο νερό» , προσθέτει.

 

 

Ξεκινάμε και πάλι: Η Messe Duesseldorf ολοκλήρωσε την διαμόρφωση του σχεδίου υγιεινής και προστασίας από τις λοιμώξεις για να διασφαλίσει ιδίως τις απαραίτητες προφυλάξεις για την υγεία, τα μέτρα υγιεινής και τους κανόνες απόστασης σε όλες τις επερχόμενες εκθέσεις στην τοποθεσία του Duesseldorf. Μετά το lockdown την άνοιξη, είναι δυνατό από τις 31 Μαΐου 2020 να διεξαχθούν και πάλι εκθέσεις και συνέδρια υπό ειδικές συνθήκες στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Η CARAVAN SALON Duesseldorf θα σηματοδοτήσει την επανεκκίνηση των εμπορικών εκθέσεων του Duesseldorf τον Σεπτέμβριο του 2020. Οι άλλες εκθέσεις που θα ακολουθήσουν βάση ατζέντας του εκθεσιακού φορέα του Duesseldorf για το τρέχον έτος είναι οι εμπορικές εκθέσεις ιατρικής τεχνολογίας MEDICA και COMPAMED (16 - 19/11), η έκθεση βιομηχανικών εξαρτημάτων VALVE WORLD EXPO (1 - 3/12) καθώς και το δίδυμο των εμπορικών εκθέσεων για σύρματα, καλώδια και σωλήνες, wire και Tube (7 - 11/12).

Διαβάστε τη συνέχεια του δελτίου τύπου στα αγγλικά εδώ.

 

 

Είναι απαραίτητα διότι χωρίς καλώδια, σύρματα και σωλήνες δεν μπορούν να ανεγερθούνε κτίρια, δεν μπορούν να κατασκευαστούν γέφυρες και αεροπλάνα δεν μπορούν να απογειωθούν. Ούτε ο ψηφιακός μετασχηματισμός θα ήταν εφικτός χωρίς καλώδια, σύρματα και σωλήνες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι βασικοί παίκτες για αυτές τις βιομηχανίες θα συναντηθούν στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ντίσελντορφ από τις 7 έως τις 11 Δεκεμβρίου 2020, για να παρουσιάσουν τα πιο πρόσφατα μηχανήματα και τον πιο πρόσφατο εξοπλισμό για την κατασκευή καλωδίων, συρμάτων και σωλήνων, το φινίρισμα και την επεξεργασία, τα τελικά προϊόντα και τις υπηρεσίες στις ποιο σχετικές εμπορικές εκθέσεις του τομέα, wire και Tube. Αναμένονται περίπου 2.000 εκθέτες από περίπου 50 χώρες.

Διαβάστε ολόκληρο το δελτίο τύπου στα αγγλικά εδώ.

 

Σελίδα 1 από 5

boot News

Press Releases

Exhibitor News

Exhibitor Press Releases

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρία GR.I.D.- Marketing & Exhibition Services είναι ο σύνδεσμος σας στην Ελλάδα με τις εκθέσεις που διοργανώνει η Messe Düsseldorf σε όλο τον κόσμο.